خرید و دانلود کتاب فضائل فلسطین و مسجد اقصی شکصاالشهتی pdf 


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۲۷ شهریور ۱۴۰۳
نوع فایل
PDF
حجم فایل
2MB
تعداد صفحات
208
دسته بندی
تعداد بازدید
9 بازدید
۳۰,۰۰۰ تومان

خرید و دانلود کتاب فضائل فلسطین و مسجد اقصی شکصاالشهتی pdf 

خرید و دانلود کتاب فضائل فلسطین و مسجد اقصی شکصاالشهتی pdf در سایت فایل رسان برای شما عزیزان آماده شده است. پس از اشغال بیت‌المقدس شرقی در سال ۱۹۶۷ توسط اسرائیل، «موشه دایان» وزیر دفاع وقت اسرائیل تصمیم گرفت اداره‌ی الحرام الشریف، که یهودیان آن را «کوه معبد» می‌نامند، همچنان تحت مدیریت وقف مذهبی اردن باقی بماند. در پی این تصمیم، بسیاری از خاخام‌های ارشد اشکنازی و سفاردی اسرائیل، همراه با صدها خاخام دیگر، حکمی مذهبی صادر کردند که ورود یهودیان به این منطقه را ممنوع اعلام می‌کرد، چه برسد به اقامه‌ی نماز در آنجا. دلیل این ممنوعیت آن بود که چنین اقدامی ناقض قوانین مذهبی یهودیان (هلاخا) تلقی می‌شد، قانونی که از دوره‌ی پس از تخریب معبد دوم جریان داشت.

 

چه کسانی در مسجدالاقصی دفن هستند

با وجود این ممنوعیت، برخی گروه‌های افراطی صهیونیستی، خصوصاً آن‌هایی که پیشینه‌ی ارتباط با گروه تروریستی لیحی داشتند، مخالفت کردند و معتقد بودند که یهودیان باید امکان ساخت کنیسه در این منطقه را داشته باشند. در همین راستا، در سال ۱۹۶۹، یک فرد بنیادگرای مسیحی استرالیایی مسجد الاقصی را به آتش کشید. او پس از دستگیری توسط اسرائیل، به دلیل بیماری روانی از کشور اخراج شد.

راز مسجد الاقصی

یکی از افرادی که به این مسئله توجه ویژه‌ای داشت، «شلومو گورین» خاخام ارتش اسرائیل بود که در سال ۱۹۷۳ خاخام اصلی اشکنازی اسرائیل شد. او استدلال می‌کرد که یهودیان می‌توانند در برخی مناطق معبد باستانی نماز بخوانند، بدون آنکه این اقدام ناقض قوانین مذهبی یهودیان باشد. گورین ادعا می‌کرد که شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه یهودیان تا قرن شانزدهم محلی برای عبادت در «کوه معبد» داشتند، هرچند مورخان با این ادعا مخالفت کرده‌اند.

مسجد الاقصی در کدام کشور و شهر است

در دهه‌ی ۱۹۸۰، خاخام‌های ارشد اسرائیل شروع به پذیرش این ایده کردند و پیشنهاد ساخت کنیسه‌ای در گوشه‌ی جنوب شرقی منطقه، پشت مسجد الاقصی، مطرح شد. برخی خاخام‌ها تأکید داشتند که این کنیسه باید در ارتفاعی بالاتر از مسجد ساخته شود. نکته‌ی قابل‌توجه این است که پیش از ظهور صهیونیسم، نه دیوار غربی و نه الحرام الشریف، نقش مرکزی در عبادات یهودیان نداشتند، اما استعمارگران صهیونیست در اوایل قرن بیستم شروع به طرح ادعاهایی درباره‌ی این مناطق کردند. این ادعاها باعث درگیری‌های خشونت‌آمیز میان یهودیان و مسلمانان فلسطینی شد که در سال ۱۹۲۹ به اوج خود رسید. فلسطینیان این درگیری‌ها را «شورش براق» می‌نامند، که طی آن بیش از ۲۰۰ نفر از دو طرف کشته شدند.

فرق بیت المقدس و مسجد الاقصی

در سال ۱۹۸۶، به دعوت گورین، ۷۰ خاخام حکمی صادر کردند که به یهودیان اجازه‌ی ورود به بخش عمده‌ی منطقه‌ی کوه معبد و برگزاری نماز در آنجا را می‌داد. همچنین پیشنهاد شد که یک کنیسه در آنجا ساخته شود. در همین دوره، «مناخم اشنیرسون» خاخام جنبش خبد لوباویچ، پیروان خود را به برگزاری مراسم مذهبی در الحرام تشویق کرد. گروه «مومنان کوه معبد»، که در سال ۱۹۶۷ تأسیس شده و تحت رهبری «گرشون سالومون» فعالیت می‌کرد، برنامه‌هایی برای گذاشتن سنگ بنای «معبد سوم» در این محوطه داشت.

زیر مسجد الاقصی چیست

این طرح‌ها با اعتراضات گسترده‌ی فلسطینیان مواجه شد. در ۸ اکتبر، نیروهای اسرائیلی به معترضان حمله کردند که در نتیجه‌ی آن بیش از ۲۰ فلسطینی جان خود را از دست دادند و بیش از ۱۵۰ نفر زخمی شدند. این حادثه باعث شد که سازمان ملل دو قطعنامه علیه اقدامات اسرائیل صادر کند و استفاده‌ی این رژیم از زور را محکوم کند. همچنین، امتناع اسرائیل از صدور مجوز برای بازدید دبیرکل سازمان ملل از الحرام الشریف مورد اعتراض قرار گرفت. در نهایت، این اعتراضات بین‌المللی نقشه‌های خاخام اشنیرسون را خنثی کرد.

فهرست مطالب کتاب فضائل فلسطین و مسجد اقصی شکصاالشهتی : 

  • فصل اول : معلومات در خصوص مسجد اقصی
  • فصل دوم  : فضیلت فلسطین و مسجد اقصی در قرآن کریم
  • فصل سوم : احادیث رسول ( ص) در خصوص فضایل فلسطین مسجد اقصی و سرزمین شام
  • و…

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.